Orijinalini görmek için tıklayınız : kimleri dinlersin
aLLy-G
06-11-2007, 02:17 AM
rap camiasından kimi sewrsin kimleri dinlersin
RapubliX
06-11-2007, 12:52 PM
herkesi dinlerim
WALLA RAp i SAğlam HERkeşİ diNLEriMM
aLLy-G
06-13-2007, 01:32 PM
sago -RA'D başka tanımam sağlam adam
sago rapozof pit 10 mozele mıracH ...
mtyı ındırdımM:D onu dınlıom sımdı bıde quselmıs sarkıları:D
ganymede
06-24-2007, 03:12 PM
sagopa kajmer MT modeXL fuchs kisaca rap i saglam olan herkesi...
mtyı ındırdımM:D onu dınlıom sımdı bıde quselmıs sarkıları:D
Yuh! yeni mi dinliyon? bide bana artistik yapıon:P c
kafamı dinliyom :P saka bi yana R.Kelly, Missy Elliot, Fat Joe, Snoop Dogg, Jay-Z, Method man, eve, Nas, Fabolous, Xzibit, DMX, Nate Dogg, jedi mind tricks, Twista, sagopa kajmer, yas, rza, red man, Kolera, Ludacrıs, Jadakıss, Leadri, Marry J.blige, EKO FRESH, azad, Giyotin, medusa, sansar, mihenk taşı, Mt, kılla hakan, Rapozof, Mic Rap, Şehinşah, istanbul attack, abluka alarm, Raziel, raffine, Fieber, mozole mirach, da poet, pit 10, darp, nevada, savaş, İhtilal, alaturka mavzer, zet, Sitem DepreSif, rapizm çağla, singaf, itaat, sırat, Dramelodi...Çok var ama aklıma gelmio..ha ha bide bu aralar MCDJIGIT dinliyom kuralo chechen rap tavsiye ederim; ) bizim oraların türküsü :D
bide arkadaslar rock olarak brayn adams,pinkfloyd,queen (hepsi degil tabi bazı önemli isimleri yazdım) dinliyorum. eger bunlardan birini dinleyen warsa irtibata geçsin çankırıda pek rock kültürü yok:( Yada ben bilmiyorum :S
l_@R3mM
06-27-2007, 09:59 PM
sagopa-MT-mode xl-mozole mirach-sansar salvo-rapozof
CaSh fLoW
09-15-2007, 05:12 PM
sagopa kajmer ceza giyotin meister-x vs.......
Mr.K-shku
10-14-2007, 03:25 PM
Mc Karakule,keskİn Crew (zİndan,kee-an,) Polska Rap :d Kenny Arkana,ama Tabİ Hangİsİ GÜzel Gelİyorsa Onu Dİnlİyorum
mc galaxy
10-14-2007, 06:37 PM
ceza - alaturka mavzer - emre baransel - ayben - sahtiyan - sansar başka tanımam...
rapozof,sansar,apo,KURSUN,yas,hayki,saian,nesterni no,sena,sago,hipokrat,c4,destroyer,kolo,medusa,cag La,pit10,nevada,canka,ozaN,raziel,patron,MT fLn..sonra bide chris brown,snoop dogg,soulja boy(Crank Dat aLbum cok ii),gunit,fifty(oLsun egLeniyrZ:D),daddy yankee,p.diddy,ne-yo,keLis,timbaland,T.I.,pharrel,2pac,jay-z,cassidy..Vs vs
cemiyette pişiyorum,not made in china bi kaç tane daa vardıda puNk artık diNnemiom..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.