MÜPTELA
04-27-2008, 09:36 PM
>Hidayet ölünce cennetin kapisinda kuyruga girer.
>Hemen önünde bekleyen adam pederdir. Kapida bir melek beklemektedir. Melek pedere sorar:
>Hiç günahin var mi peder ?
>Aziz melek ben rahiptim. Tüm hayatim boyunca hep tanrima dua ettim. Karima ve çocuklarima sadik kaldim.
>Insanlara ve hayvanlara hep yardim ettim
>Melek : Çok iyi, bunlari biliyorduk zaten. Al sana cennetin gümüs anahtari der. Ve sonar Hidayet'e döner.
>Senin hiç günahin var mi?
>Hidayet:
>Ben de her zaman hayvanlara ve insanlara iyilik yapardim.
>Tanriya dua etmedim açikçasi, inancim da zayifti ve bir günahim vardi.. Çok sert ve hizli otobüs kullanirdim.
>Melek Hidayet'e döner ve bunu da biliyoruz..
>Çok iyi al sana cennetin altin anahtari..
>Peder bu olaya çok sinirlenir:
>Ben hayatimi tanriya adadim siz de gidip
>Bu adami cennette benden üstün tutuyorsunuz, haksizlik degil mi ?!!
>Melek gülerek:
>Oglum sen vaaz verirken herkes uyuyordu ama Hidayet otobüs kullanirken herkes dua ediyordu. Skor farkli yani!
>Hemen önünde bekleyen adam pederdir. Kapida bir melek beklemektedir. Melek pedere sorar:
>Hiç günahin var mi peder ?
>Aziz melek ben rahiptim. Tüm hayatim boyunca hep tanrima dua ettim. Karima ve çocuklarima sadik kaldim.
>Insanlara ve hayvanlara hep yardim ettim
>Melek : Çok iyi, bunlari biliyorduk zaten. Al sana cennetin gümüs anahtari der. Ve sonar Hidayet'e döner.
>Senin hiç günahin var mi?
>Hidayet:
>Ben de her zaman hayvanlara ve insanlara iyilik yapardim.
>Tanriya dua etmedim açikçasi, inancim da zayifti ve bir günahim vardi.. Çok sert ve hizli otobüs kullanirdim.
>Melek Hidayet'e döner ve bunu da biliyoruz..
>Çok iyi al sana cennetin altin anahtari..
>Peder bu olaya çok sinirlenir:
>Ben hayatimi tanriya adadim siz de gidip
>Bu adami cennette benden üstün tutuyorsunuz, haksizlik degil mi ?!!
>Melek gülerek:
>Oglum sen vaaz verirken herkes uyuyordu ama Hidayet otobüs kullanirken herkes dua ediyordu. Skor farkli yani!