Orijinalini görmek için tıklayınız : Doa ft. Ceza - Muzigin Doa'sı [Video Klip]
RapubliX
04-02-2008, 08:16 PM
Doa & Ceza - Muzigin Doa'si
By_KuLFeT
04-02-2008, 08:30 PM
abiicimm İŞTE TÜRKCE RAP..
A.ına komuss vallaaa
ΣΠİGΜΔ
04-03-2008, 07:30 PM
sölenecek laf yok süper eline sağlık sadık
mkursadulusoy
04-03-2008, 08:04 PM
no comment
silent person :D:D:D
bu doa beni öLdürüyo ya:D:D ben şahsen nefret ediyorum bu kadından ıyy böö.. :D ceza var allahtan neyse abi saoL :D
melodrama
04-03-2008, 09:50 PM
bu kız ne yaaw:D saka gibi:D:D hakketende 2 farklı tarz kızın dediği gibi rap le alakası yok bu sarı ablanın yaaaa:D:D burdan sesleniyorum ceza titre ve kendine gel bu nasıl bi feat. :D (:
bu kız ne yaaw:D saka gibi:D:D hakketende 2 farklı tarz kızın dediği gibi rap le alakası yok bu sarı ablanın yaaaa:D:D burdan sesleniyorum ceza titre ve kendine gel bu nasıl bi feat. :D (:
aynen katıLıyorum sdece bi tuhaf sesLer çıkartıp duruyo :D bide r&b yabıyomuş bu :D gercekten rapLe aLakası yok..
melodrama
04-04-2008, 12:41 AM
r&b mi yok daha neler :D:D:D ozaman biz r&b yi cok yanlış öğrenmişiz canım yaa:D bi yerde de yetenek lazım ama sizde hiç yokmuş falan diyodu sanırım:D çok komik yaa burcu güneş bile bi derece iyiydi bu kızdan (:
RapubliX
04-04-2008, 12:46 AM
r&b mi yok daha neler :D:D:D ozaman biz r&b yi cok yanlış öğrenmişiz yaaa:D:
evet aynen yanlış öğrenmişsiniz doa ne diyosa odur emre baransellen bilenem feati var yanlışmı öğretecek koskoca doa Türkiye'de tam anlamıyla ilk R&B albümü bu albümdür almanızı tavsiye ederim :D
melodrama
04-04-2008, 12:59 AM
katılmıyorum sana sadık (: ben asla bu kızın albümünü de almak gibi bişeyde yapmam zaten kızın ses ayrı bi gıcık alıp dinleyip kendime eziyet edemem valla:D r&b buysa benden uzak olsun bana RAP yeter zaten:D:D tabi bunlar benim kendi fikrimdir sonuçta(: (:
katılmıyorum sana sadık (: ben asla bu kızın albümünü de almak gibi bişeyde yapmam zaten kızın ses ayrı bi gıcık alıp dinleyip kendime eziyet edemem valla:D r&b buysa benden uzak olsun bana RAP yeter zaten:D:D tabi bunlar benim kendi fikrimdir sonuçta(: (:
evt begenmemis oLabilrsn ama sonuna kadar rnb..
ben begendim walla..
tbrklr doa'ya cezayada walla:D.
bu sarkiya bayiLiyorumm :D.. süPer bii parca..
c3n-mLtm
07-10-2008, 01:40 AM
bu doa beni öLdürüyo ya:D:D ben şahsen nefret ediyorum bu kadından ıyy böö.. :D ceza var allahtan neyse abi saoL :D
ayNenn katıLıyo0o0o0orum :D:D
Malibu
01-24-2009, 10:50 PM
Ceza olmasa bi boka yaramaz...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.