Orijinalini görmek için tıklayınız : Çankırı 1. Hiphop Festivali
:confused:cankırıda rapperlar qun qecdıkce cogalıyor. okullar acıldıgında hıphop festıvalı duzenlıyebılırmıyız acaba bu konser yada duzenlemelerle sız daha ıyı ılgılenıosnuz bence cok saglam olur. herkese acık bı yer olursa Taleb daha fazla olur naturelde yaptılar 10 kısı anca qelmıstır . bence bı dusunce ...respecT selametle.
:confused:qimse ilgilenmio qaliba
RapubliX
06-22-2007, 01:20 PM
ilgileniyo kanka ilgilenmez olurmu ama ilk önce neler yapabiliriz onları düşünmek lazım
Naturel'i tutabiliriz bilet parası 5 ytl olur ihtiyaçlarımız çıkar
bi okul bahçesini tutabiliriz ismet ya da Çankırı lisesi olabilir orda da yani biletli sistem olmaz sponsor fln bulmak gerekir zor iş
bi de sizin yorumlarınızı alalım arkadaşlar
Arkadaslar NATUREL olmas orayı bizim ömer gil yaptı zaten.Oraya kızlar giremio analar babalar izin vermio cocuklarını göndermeye,bencede iyi bir yer degil.Bide arkadaslar reklam cok önemli pazarlama.Biz böyle güzel olcagını bilseydik daha cok yogunlasırdık ipleri biras gevsek tuttuk diyo ömer gilde yoksa orası dolardı ;)
Bu arada atakan sen niye gelmedin maden 10 kişi warsa geleydin de 11 kişi olaydı (merak etme sedat ıssırmaz;)
RapubliX
06-22-2007, 02:55 PM
evet naturelin o sorunu var ayarlamaya kalksa ahmet abiyi de ben tanıyorum da memet duran da ark'im olur da mesele nereyi yapmak lazım reklam olayı fln..
Bence iyi reklamı yapılırsa herkes gelir ben bunu yasadım cünkü pazarlamayı bilecen; ) Mesela eren diyodu ahmet bilet wer bende satarım felan acıkcası urasılmadı sora tekinde diyodu dersane cıkıslarında dagıtalım felan diye.
Önce afişler hazırlanmalı (caf caflı :D )sora küçük el afişleri yapılmalı.Arabaların camlarına felan konur sora tiyatro,konser cıkıslarında felan dagıtılmalı.Bide baya bi översen baya gelan olur.Yada belediyeyle konusmalı karatekin parkının orayı bi h.sonuna işte gençlik zımbıtısı:P adı altında düzenlenmeli.Ben bi ara sormustum ok;) demişti ama resim için heralde bunada tamm der yani.Böyle olması iyi olur herkes gelebilir ama NAtureLL felan pawyon gibi yani siz olsanız kızınızı gönderirmisiniz?
1.si göndermezdım 2.si borzone arkım adımı azıma anma lufen.
herseyımı kestım senle sorun cıkarma sedat ısırır ısırmas senı ılgılendırmez her neyse qecmıs ıcın saygı duyuyroUm sAdıK. dedıgım gıbı ... anladın onu kanka
1.si göndermezdım 2.si borzone arkım adımı azıma anma lufen.
herseyımı kestım senle sorun cıkarma sedat ısırır ısırmas senı ılgılendırmez her neyse qecmıs ıcın saygı duyuyroUm sAdıK. dedıgım gıbı ... anladın onu kanka
1.si sorun cıkarsa n'olur bi sölesene?
2.si olm ben kolay kolay sinirlenmem ama kan beynime sıcrarsa o zaman işin war olm benle!..Adımı agzına alma felan diye artistik yapmısın simdi sana burdan o agzına bi msj yazardım da sadık a dua et sen adminin hatrına forumu bozmuyom sende akıllı ol!Geçmişe saygı duy daha da karsıma cıkma walla senin iyiligin için...
RapubliX
06-22-2007, 04:37 PM
Arkadaşlar düzgünce fikirlerinizi söyleyin aranızdaki kişisel sorunları lütfen Forum'a bulaştırmayın Konserle ilgili fikri olan söylesin başka konuda yorum yapan cezalandırılacaktır..!
Bence en TEMİZ we EN BOMBA PArty Şu anDA büyüq oteLde Olur bence de YApaLım bi PArty Weya Bi KONuşaYIm ben GenÇlik SporLa feStiWaL gibi Bİşi De OLAr =))ama FEstiwal İçin daha ÇOOK aMAtörÜZZ we daha ÇOOK erken BOMBAA bi PArty YAPAlım SAĞlam adaMlar da ÇaĞırırıM ANkadaRAN azad Weya GEbze underGroUndDan BgisOf
RapubliX
06-24-2007, 02:37 AM
çağırmaya çağırırız da onlar ucuza gelmez parayla çağırsak da bilet parasını Çankırı'lılar vermez :) biraz da düşüncelerinizi söyleyin konuşmakkbile güzel:D
AdReNaLiNe
07-01-2007, 03:23 AM
Walla Arkadaşlar Ben Naturelin Ortağıyım Mehmet DURAN İsterseniz Sizlere Yardımcı Olabilirim Ama Fİkir GÖrüş Sizin Herşey Reklama Bağlı Analar Babalar'la Alakalı Bişey Değil Reklam'la Alakalı Gelmek İsteyen Zaten Gelir Anasını Babasını Dinlemez .. Ayrıca İlla Naturel'de Olacak Değil İsterseniz Başka Yerlerde Yapmanıza'da Yardımcı Olurum Herşey Sizlere Bağlı Yani ;)
AdReNaLiNe
08-02-2007, 03:49 AM
Naturel 'i Biz Aldık Tek Başımız'a İşletmeciliğini Sürdürüyoruz . Artık Öyle Pavyon Vs .. Gibi Kelimeler İle Karşılaşmamak İçin Elimizden Geleni Yapıyoruz . Kavga , Dövüş , Kötü Maddeler , Alkol vs .. vs.. Dükkan'da Bulunmamaktadır . Düğünlere Verdiğimiz'den Daha Kaliteli Daha Enerjik Ortam Sağlamak İçin Elimizden Geleni Yapıyoruz .
Özel Günleriniz'de Parti Felan Yapmak İstiyorsanız Gelin Görüşelim .. Karar Sizin Teklif Sizin ...
RapubliX
08-02-2007, 12:05 PM
parti den önce toplama albüm çıksın bi sonra toplama albümdeki parçalarla bi de parti yaparız :D
Riyazat
09-05-2007, 12:00 AM
ÖnceLikLe herkese s.a tüm Çankırıdaki rapper ve Mc kardeşLerim :)
Siteye yeni üye oLdum ismim Erenay biLenler varıdır beLki
Party hakkında yorumlarınızı okudum çok mantıkLı..
Bende mC.'yim katım olmasını bi ÇankırıLı olarak tabiki isterim. . .
msn vermek yasakmı forumda bilmiyorum ama msj uygunsuz olursa yetkililer tarafından silinir heralde
erenay19@hotmail.com
burdan konuşabiLiriz. . .
Ama illa herkes kendi bestesini okuyacak diye bi kaide olmaz heralde..
Sago nun falan bi sürü beatLeri war bende..
Eminimki aramızda sago nun 1 kaç parçasını ezbere bilmeyen yoktur :D
Milleti eğlendirmek için tanınmış müzikLerde söylersek daha iyi olacağını umuyorum..
SelametLe . .
RapubliX
09-05-2007, 11:46 AM
erenay yorumuna saygı duyuyorum fakat yani o şarkıları isteyen orijinalini dinler daha güzel gelir yani biz kendimizden bişey katalım ki yaptığımız iş beğenilsin görüyon mu Çankırı'da da bu işi yapanlar var densin ;)
Riyazat
09-05-2007, 12:48 PM
Tabi sende hakLısın. . .Ben sadece söylemek istedim yorumun için sağol. .
RapubliX
09-05-2007, 01:13 PM
sen de sağol :)
arkadaşlar mükemmel bi fikir bence çok iyi olur hem deli bi reklam olur ondan sonra bu site çoşar ben pek söyleme konusunda yetenekli degilim ama ben sıkı bi dinliyenim o yüzden bu konuda size yardım edebilirim ve toplantı yapacagınız zaman bu işlerden anlayanlardan yardım isteyin derim mcsadık arkadaşımım bildigi gibi mesala tuning18.net ekipinden yardım alabilirsiniz adamlar sanayiye 500 kişiyi cektiler 100 den fazla araba vardı bu ekip bu işi biliyor
AzraiL
09-15-2007, 09:37 AM
Ben İstanbuldayım Rap e Hevesim Ogeday Sayesınde Oldu Normalde Memleketim Çankır-Çerkeş Ama Hiç Çankırıya gitmedım sadece Çerkeşe gittim İstanbulda Rap fazla rakılmıyorum Bir Arkadaş Önerdi Forumu ama RAp alt yapım var Hızlı şekilde Uyumlu sözler yaza biliyorum tanışmak isterdim Sizlerle
ee okuLLar acıldı..Ramazan biTmek üzRe..Daa bekLices heraLde festivaL fLn:(yada yok kimse qötünün üstünden kalkmasın oturduqu yerden foruma Msj atsın böLe zaten herkesin yaptıgıda bu dmi!
RapubliX
10-10-2007, 05:19 AM
21 ekimde toplantı var oza buraya (http://18yer6.org/forum/showthread.php?t=223) gelebilrsen buraya ismini yaz bütün sorunları tartışalım toplantıda yüzyüze daha etkili olur gibime geliyo:)
mc galaxy
10-14-2007, 10:00 PM
abicim şöle bişi yapsak bi kere bu iş sponsorsuz olmaz çankırıdaki büyük alışveriş merkezlerine falan teklif götürcez ya da alışveriş merkezi şart diil dersane falanda olur çok kazanan herhangi bi yer işte bunalr bizim sponsorumuz olcak biz bunlardan parayı alıcaz ayrıca belediyeyi den izin almak lazım bence stadyumu kapatalım toplayalım bütün çankırıyı da reklam panolarına falan asarız reklamları belediye de bi anons yaptı mı iş tamamdır bütün çankırı gelir manyak bi organizasyon olur. şöle bi durum daha var bu festivalde kimler söliycek?? sölemek isteyen arkadaşlar yaptıkları kayıtlardan bi parça dinletsinler beğenilirse festivale alınsınlar bence muhteşem olur bu festivalde mc galaxy olarak sahne almak isterdim :D benim düşüncelerim bunlar yanlışlarım varsa düzeltin ama bu festivali kesin yapalım...
RapubliX
10-15-2007, 01:02 PM
abicim şöle bişi yapsak bi kere bu iş sponsorsuz olmaz çankırıdaki büyük alışveriş merkezlerine falan teklif götürcez ya da alışveriş merkezi şart diil dersane falanda olur çok kazanan herhangi bi yer işte bunalr bizim sponsorumuz olcak biz bunlardan parayı alıcaz ayrıca belediyeyi den izin almak lazım bence stadyumu kapatalım toplayalım bütün çankırıyı da reklam panolarına falan asarız reklamları belediye de bi anons yaptı mı iş tamamdır bütün çankırı gelir manyak bi organizasyon olur. şöle bi durum daha var bu festivalde kimler söliycek?? sölemek isteyen arkadaşlar yaptıkları kayıtlardan bi parça dinletsinler beğenilirse festivale alınsınlar bence muhteşem olur bu festivalde mc galaxy olarak sahne almak isterdim :D benim düşüncelerim bunlar yanlışlarım varsa düzeltin ama bu festivali kesin yapalım...
işte bu düşünceleri burda söyleyince sadece burda kalıyo 21 ekim günü toplantıya gelmeyi unutma :D http://18yer6.org/forum/showthread.php?t=223
djgokhan
10-16-2007, 03:15 AM
arkadaslar cankırılı lısesının bahcesı bence en ıyı yerr
djgokhan
10-16-2007, 03:17 AM
ses sıstemı konusunda sıze yardımcı olurum sponsor bulun once
arkadaşlar sago benim tanıdıgım çankırılıyım bende konser aktivitesi düzenleyebilirmiyiz ?
arkadaşlar sago benim tanıdıgım çankırılıyım bende konser aktivitesi düzenleyebilirmiyiz ?
Kart hamilimdir yazarlar ya kartın arkasına ona benzemis:D:D
force-c3n-clan
10-26-2007, 05:25 PM
kardes ben ahmet sedat ısırmassa ben yerim seni graffiti güzeli:D:D:D
18li-Licious
01-02-2008, 12:44 AM
Cankiri kücük bir yer bence böyle bir seyde belediyeye gidin
Hatirliyorsam Pazartesi günleri Irfan dinc bi kac saatligine halkin kisisel problem leri ile felan ugrasiyo bana kalirsa dogru olan sey bu size anlayis gösterecektir size yardim da eder ;)Yinede size kalmis
benim gelemiyecegim icin...bilemem
evliya-ı.rap
01-04-2008, 11:41 PM
aslında böle bi organizasyon olsa ii olurda işte sadece fikir üretiyoruz bi icraaat yhapamadık şimdi bize lazım olan şey ne? mekan mı?
c3n-egemen
01-05-2008, 01:51 PM
ya herkes yapalım dio kaçar tane parca var ki herkes biraz üretsin ondan sonra olabilir oraya çıkıpda ceza sagonn sarkılarını solucek halımz yok
undreground respect peace...
By_KuLFeT
01-05-2008, 03:25 PM
ya herkes yapalım dio kaçar tane parca var ki herkes biraz üretsin ondan sonra olabilir oraya çıkıpda ceza sagonn sarkılarını solucek halımz yok
undreground respect peace...
PARDON yaramız varda gocunduk birazz...
PARDON yaramız varda gocunduk birazz...
cankırı lisesi bahar senligi..ama yinede iimis:)
c3n-egemen
01-05-2008, 04:06 PM
ne demek istion kulfet???***?????
Riyazat
01-05-2008, 05:24 PM
Zuhaha :D:D:D
Egmen arkadaşLar cezanın parçaLarını okumuşLardı Çankırı Lisesi Bahar ŞenLiğinde onu demek istiyo KüLfet..
Çocukların yaraLarını deşmeyin :D:D
Valla organizasyon oLdu diyelim 5 mc katıLsa
Herkes 3 parça söyLese mükemmeL oLur.. .DA !!
Herkes kendi parçasını ezbere okuyabilecekmi ?? onu biLmiyorum :D
RapubliX
01-05-2008, 07:46 PM
egemen tabii ki cezanın sagonun şarkılarını söylicek halimiz yok bunu yazmandaki amaç ben külfet ve drake' ise ben bunu 10larca kez açıkladım tekrar söyleyim :)
-- bizim oraya çıkacağımız son 1 hafta kala öğrenildi ve benim ve drake in hiç bir kayıtı deneyimi yoktu külfetin 3 5 tane şarkısı vardı yarım saat verecez dediler yarım saate kadar hesapladık orada söylediklerimizden başka 2 şarkı daha diğer rapçilerin şarkılarından söyleyeecektik 2 şarkıda külfetin şarksıını söyleyecektik ama 4 te başlayacak organizasyon saat 7 yi fln geçmişti başladığında mecburen 8 dk gibi bir süre içerisinde bitirdik
-- aynı şarkıyı 2 kere söylememizin nedeni de beatleri mp4 player a atmıştım oradaki laptop a bağladığında beatlerin yarısından çoğu silinmiş (sanırım laptop un usb si ters) malesef öyle kaldık
--- ama yine de önemli olan oradakileri coşturmaktı onu da yaptık Şükür..
neyse geçmişe değil önümüze bakalım erenay ın söylediği gibi 5 mc katılsa 3 er parça söylese güzel olur ezberleyecek olanlar da önceden ezberler
c3n-egemen
01-05-2008, 08:37 PM
ordaki yazdığım msjda( ceza sagopann sarkılarını solücek hlmz yok die )o çankırı lisesindeki olay aklımın ucundan bile geçmemişti fakat kulfet arkadasımız ustune alınmıs
By_KuLFeT
01-05-2008, 08:43 PM
(: tmm egemen kasmayalim kusura bakma öyle alındım işte.
c3n-egemen
01-06-2008, 09:56 AM
eyw.........
slayer06
01-12-2008, 11:27 PM
bencede reklam çok önemli reklamda yetersizsiniz ben mesela party falan olduğunu duymuyorum hiç..!:P
By_KuLFeT
01-13-2008, 12:46 AM
bencede reklam çok önemli reklamda yetersizsiniz ben mesela party falan olduğunu duymuyorum hiç..!:P
sonda yaptıgın '' :P '' iffadesini durumu bilip alaycı yaklaşım göstermen sayaraktan açıklamaya gerek duymuyoruM..
Riyazat
01-13-2008, 01:51 AM
Malümünüz. . .
Çankırı küçük yer diğer iller gibi oLmuyor ;)
Reklam..Sponsor..cart curt bir sürü iş..
Rap'de yeteri kadar oturmamış durumda..
Oturunca sizinde haberiniz oLur !!!!!
AdReNaLiNe
01-13-2008, 02:52 AM
Çankırı'da Herşey Paraya Bakar , Reklam , Afiş İşleri Felan Filan Yani Maddi Durum Var İse İstediğini Duyurabilirsin , Radyo'lara Reklam Ver , Afiş As Sokaklara Belediye'den İzin Alıp .. Paran Varsa Yapamayacağın Hiç Bir Şey Yoq ..
Riyazat
01-13-2008, 02:57 AM
HakLısın Mehmet..Herşey paraya bakıyor ;)
AdReNaLiNe
01-13-2008, 03:13 AM
Parayı Koyun Önüme Size Paşalar Gibi RekLam Yapayım Bırakın Çankırıyı Türkiye'ye Duyurayım Ama Parada Bitior İş :)
force-c3n-clan
02-14-2008, 01:14 PM
ee millet herkes fikrini solemıs bıraz da icraat yapalım havalar ısınıo herkesın beat ı sozu vardır herhelde hadi baslayalım sadık sımdı bı toplantı olursa ii olur gercekten iş yapmaya baslayalım afislerı ben hazırlarım:D o konuda sorun olmaz
RapubliX
02-14-2008, 07:24 PM
ee millet herkes fikrini solemıs bıraz da icraat yapalım havalar ısınıo herkesın beat ı sozu vardır herhelde hadi baslayalım sadık sımdı bı toplantı olursa ii olur gercekten iş yapmaya baslayalım afislerı ben hazırlarım:D o konuda sorun olmaz
usta başlayalım başlamasına da herkesi bir arada toplamak zor oluyor toplantı olmadan da iş olmaz zaten ??
force-c3n-clan
02-15-2008, 01:46 PM
hacı toplanalım yaw burda bole konusozz hemn hemde toplanalım reklamların sımdıden baslaması lazım (hanı basımdan gectı ole bı party ordan bılıom)
Riyazat
02-15-2008, 07:57 PM
BeyLer & Bayanlar...
Ben yorumları okuduktan sonra Sadıkla konuştum..
Bu nette olacak bi iş değil..bi toplanmamız gerekiyor..adam gibi herşeyi ciddi ciddi konuşmak gerekir artık lafla peynir gemisi yürümediğini hepimizde iyi biliyoruz..
Bazı şeyleri artık ciddi düşünmemiz gerekiyor..geyik geyik nereye kadar.. :) ?
biz bi tarih ve yer ayarladık..Müsayit olanlar veya olmayanlar buraya yorum yazsın sonra arkadaşlarımızın gelip gelmeme durumuna göre gerekli değişimler elbette yapılacaktır..
Tarih > 01 / 03 / 2008 ( Mart'ın 1.i )
Yer > Ergenekon Parkı ( En sakin ve gerekli ortam olarak burayı uygun gördük ;) )
Saat > 18:00
Gelecek ve gelemeyecek arkadaslar yorum yazarsa seviniriz ;)
Saygılar..
bboysercan
02-15-2008, 10:32 PM
ben gelürüm :D bboy sercan'dan saygılarla :P ehüehüe :D
melodrama
03-09-2008, 01:03 AM
cafe tarzı yerlerde olmasın bence açık alanda olması en güzeli.
microcosm
03-09-2008, 02:06 AM
BeyLer & Bayanlar...
Ben yorumları okuduktan sonra Sadıkla konuştum..
Bu nette olacak bi iş değil..bi toplanmamız gerekiyor..adam gibi herşeyi ciddi ciddi konuşmak gerekir artık lafla peynir gemisi yürümediğini hepimizde iyi biliyoruz..
Bazı şeyleri artık ciddi düşünmemiz gerekiyor..geyik geyik nereye kadar.. :) ?
biz bi tarih ve yer ayarladık..Müsayit olanlar veya olmayanlar buraya yorum yazsın sonra arkadaşlarımızın gelip gelmeme durumuna göre gerekli değişimler elbette yapılacaktır..
Tarih > 01 / 03 / 2008 ( Mart'ın 1.i )
Yer > Ergenekon Parkı ( En sakin ve gerekli ortam olarak burayı uygun gördük ;) )
Saat > 18:00
Gelecek ve gelemeyecek arkadaslar yorum yazarsa seviniriz ;)
Saygılar..
usta bu tarih geçeli baya olmuş ben yeni gördüm:P yapıldı mı toplantı?yapıldıysa ne kararlar alındı?yapılmadıysa ne zamana kaldı?
çok soru oldu kusra bakma.bunları bi öğrenebilirsem sevinirim...
RapubliX
03-09-2008, 02:09 AM
yapılmasına gerek kalmadı bu yorumdan sonra c3n dream parti vol 2 . kesinleşti gerek kalmadı diye düşünüldü ilerki bi zamanda bunu da yaparız inşAllah bu konuyu da açık tutmaya gerek yok konu kilitlenmiştir.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.